Lovagi torna Száron

A király meghalt!… vagy csak eltűnt?… végleg?… vagy még visszatér?… Kihalt a királyi család!? Armourgard országa király nélkül maradt. A családok civakodnak. Mindenki másként képzeli az ország jövőjét. Előkerültek a régi sérelmek, a főurak egymásnak esnek, a külső ellenség csak erre vár! A Cyberiad család feje összehívja az ország főurait és nemeseit, hogy megoldást találjanak közös gondjaikra…

MEGHÍVÓ A FANTASY LOVAGVILÁGBA

Fantasy-lovagvilág elevenedik meg Száron január 26-án, szombaton. Aki szereti a Trónok Harcát, vagy a Gyűrük Urát, esetleg a középkori lovagi tornákról szóló történeteket, az most részt is vehet egy hamisítatlan középkori csatán, ahol azonban a marcona harcosok mellett varázslók, tündék és egyéb mágikus lények alakját is magukra ölthetik a játékosok.

A szivacsozott, illetve polifoam kardokkal vívott ütközeteket pontos játékszabályok szerint, képzett kardforgatók felügyelete mellett vívják, ügyelve a biztonságra.

Az „armourgardi kaland” című játék bepillantást enged egy olyan világba, amelyet eddig csak elképzelni lehetett, ám most ki is lehet próbálni.

Az ingyenes rendezvényen részt vehet mindenki, aki betartja a játékszabályokat. A részvételhez nem kell más, mint olyan semleges, díszítetlen ruházat, mely színében, fazonjában, anyagában akár középkori is lehet. A felszerelési szabályzat és a játékszabály az Armourgard királyság blogján és a facebook oldalon is olvasható:

http://postr.hu/armourgardi-kronikas

http://www.facebook.com/kronikas.armourgardi

 

A rendezvény ideje: 2013. január 26., délelőtt 9 órától (gyülekező).
(A játék kezdete várhatóan 12 óra)
A rendezvény helyszíne: Szár, Dózsa György út 18.
(Szár az 1-es út mentén, Budapesttől kb. 30 km-re található.)

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!