Retro hangulat a 20. BRAVO OTTO-n

Huszadik születésnapját ünnepli a Bravo magazin idén, így igazi időutazásban lehet része mindenkinek, aki június 2-án a BRAVO OTTO gálára látogat. Az elmúlt két évtized legnagyobb csillagai együtt lépnek majd színpadra a jelen sztárjaival. Látványos show-val készül a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, az Emergency House 2012, a Kozmix, a V-Tech, az Apollo 23, Zoltán Erika, Tóth Gabi, Muri Enikő, Kováts Vera, Bagosi Alexa, a Fresh, a Bestiák, Vastag Csaba, Sp, Fluor, és a Stereo 2.0 is.

A rajongók találkozhatnak további kedvenceikkel is, hiszen ott lesz az Anti Fitness Club, a Children Of Distance, a Carbonfools, a The Kolin, Baricz Gergő, Lola, Caramel, Wolf Kati, Puskás Peti, Muri Enikő, Gyurcsík Tibi, a The [Hated] Tomorrow és Janicsák Veca is! A show házigazdái Dukai Regina és Steiner Kristóf.

A díjátadó helyszíne a hagyományoknak megfelelően ezúttal is a budapesti WestEnd City Center tetőterasza lesz, az időpont pedig június 2. este 8 óra. A belépés természetesen ebben az évben is ingyenes lesz!

Az arany indián-szavazás még mindig tart a www.bravootto.hu-n!

Meglepetéssel készül a Happy Gang

Idén a Bravo Otto gálán fellép a ’90-es évek sztárzenekara, a Happy Gang is. A rendezvény témája idén az egykori és a mostani csapatok és előadók, mivel 20 éves szülinapját ünnepli a BRAVO magazin. Az egykori trióból mára már duóra formálódott zenekar tagjainak, Corynak és VITAminnak most újra tapsolhat a közönség. A kettős így emlékszik vissza a kezdetekre: “1993 őszén a semmiből tűntünk fel a BRAVO magazin hasábjain, a ‘foto love story’ képes sorozat első hazai szereplőiként. Négy részen keresztül szerepeltünk az újságban. A történet nagyjából arról szólt, hogy alapítottunk egy zenekart, és szerettünk volna stúdióba menni. Ehhez azonban pénzre volt szükségünk, ezért elmentünk dolgozni. Sikerült is felvennünk a dalokat, onnan pedig meg sem álltunk a balatoni Flört diszkóig, ahol ráadásul még egy külföldi sztárvendég is fellépett. Na, meg persze szerelmi szálat is beleszőttünk ebbe a kitalált történetbe.” A fiúk 1996-ban elnyerték a BRAVO OTTO díjat is, ebben az évben a ‘Kérek egy kulcsot a szívedhez’ című daluk a legtöbbet játszott sláger volt.

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!