Pásztor Erzsi és harmincöt év előtt tisztelgett a Karinthy

Kellemes hangulatú, családias gálaműsorral ünnepelte meg a budapesti Karinthy Színház társulata a teátrum elmúlt harmincöt évét, az új évadot, illetve egyik legjelesebb tagjuk, a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész Pásztor Erzsit, aki a közönség tetszését és a színházi dolgozók elismerését is elnyerte elmúlt évadja során nyújtott munkájával.

Szeptember 1-én gálaműsorral és  megújult arculattal indította évadát a XI. kerületben működő Karinthy Színház, amelyet harmincöt évvel ezelőtt alapított Karinthy Márton. Az est során fellépett az intézmény számos elismert művésze, így mások mellett Pápai Erika, Sári Évi, Hajdu Steve, Dányi Krisztián, Marton Róbert és Hámori Ildikó is. 

A színház tartalmas évad előtt áll: szeptember 10-én Bozsik Yvette Rozsda Lovag és Fránya Frida című gyermekdarabjával nyit a társulat, majd szeptember 23-tól a Szajré című Joe Orton-bohózatot tekinthetik meg az érdeklődők. A színház lépést tett a stúdiószínjátszás felé is, hiszen befogadta a KoMód Színház kis társulatát is, akik már szeptember 30-án Gellérthegyi álmok címmel új előadással örvendeztetik meg törzs- és friss közönségüket egyaránt.

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s