Újra indul a Willany Leó Improvizációs Táncszínház

willanyOktóber 22-én este 10 órakor új helyszínen, a Király Passage bevásárlóközpont első emeletén, a megújult Spicc Stúdióban ismét jelentkezik Grecsó Zoltán improvizációs táncszínháza, zene és tánc közös pillanatjátékának estje, a Willany Leó.
A Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008 júniusában jött létre a Tűzraktérben, majd ugyanez év novemberétől az Erzsébet téri Gödör Klub Spicc Stúdiójában lelt állandó otthonra egészen a hely 2012-es megszűnéséig. Hat évvel a megalakulás után a táncosok visszatérnek a gyökerekhez: mostantól szerda esténként az új helyre költözött, megújult Spicc Stúdió lesz állandó játszóhelye az előadásoknak. Az alapító Grecsó Zoltán táncos-koreográfus koncepciója ma is változatlan: átfogó élményt nyújtani a közönségnek a kortárstánc sokszínűségéről lelkes pályakezdők és tapasztalt profi kortárstáncosok közreműködésével.
A fiatalok körében rendkívül népszerű, improvizációra épülő estek a műfaj sajátságaiból eredően egyszeriek és megismételhetetlenek és mindig változóak: a csapat kreatív energiáinak, a nézők befogadóképességének, koncentrációjának a függvényében születik meg és transzformálódik estéről estére.

Reklámok

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s