Galla Miklós önálló esttel lép fel a 3K-ban

gallaEnnyi év után lehull a lepel és kiderül az igazság: milyen Galla Miklós igazi hangja. A jól ismert humorista Poénzuhatag című önálló estjén a 3K-ban ugyanis a közönségnek is megmutatja ezt, akárcsak jól ismert, egyedi humorát és persze fura járását is.

Galla Miklós majdnem harminc évvel ezelőtt lett humorista, azóta érzi előnynek, hogy fura a hangja. Hogy még mi a fura benne, az biztosan kiderül az este folyamán, ahogy az is, hogy Galla Miklós is csak egy ember, aki az évek során sokat változott. Többek között kevesen gondolnák róla, hogy mostanában a festés a hobbija. Ha valaki még többre kíváncsi, azt ezen az estén meg is kérdezheti tőle, hiszen a Poénzuhatag egy interaktív előadás lesz, amelybe a közönség is bekapcsolódhat.

Galla Miklóst egyébként nem nagyon kell bemutatnunk, hiszen egyszerre volt popzenész, pop-rock szakíró, később ötletadó és alapító atyja volt a L’art pour l’ art Társulatnak, valamint a Holló Színháznak. Eközben pedig zseniális fordítója volt a Monty Python Repülő Cirkusznak és később a Waczak szálló fordításába is bekapcsolódott. 1996 óta önálló műsorokkal csal mosolyt a közönség arcára. A sor még közel sem teljes, hiszen tévé műsorok, színházi szerepek öregbítik a hírnevét, önálló illetve duóban elkövetett előadóestek színesítik a repertoárt és az utóbbi időben egyre több időt szentel az absztrakt festészetnek is.

Saját bevallása szerint is idegesítően precíz, ami a közönség számára komoly nyereség, hiszen jól tudjuk, hogy a lelkiismeretes művészek az improvizációkra készülnek a legtöbbet. Galla Miklós sohasem áll készületlenül a nagyérdemű elé. Minden szava, mozdulata és grimasza hosszas csiszolgatás eredménye.

Október 18-án, este a 3K-ban 90 percnyi tömény humort fűszerez majd vicces dalokkal és mozgással, s persze számít a közönség közreműködésére is.

Október 18. szombat, 19.00 óra
3K – 1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2.
Jegyár: 1200 Ft

Reklámok

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s