Húszan versenyeznek a Miss World Hungary címért

moszIdén az M1 műsorán látható hazánk legrangosabb szépségversenye, a Magyarország Szépe július 20-án. Látványos gálaműsor keretében derül majd ki, melyik hölgy képviselheti Magyarországot Londonban, a Miss World 2014 nemzetközi versenyen.

Idén több mint ezren jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre. Az elő- és középdöntőn minden eddiginél erősebb mezőny gyűlt össze, közülük választotta ki a zsűri azt a háromszáz lányt, akik részt vettek az elődöntőben. A középdöntőbe már csak a nyolcvan legszebb versenyző kerülhetett be. A második fordulóban nemcsak a külső megjelenés számított, a jelentkezőknek egy rövid bemutatkozás után a zsűri által feltett kérdésekre is válaszolniuk kellett. Nagyon fontos szempont volt a döntő csapatának kiválasztásánál, hogy a lányok beszélnek-e nyelveket, mennyire felkészültek és tájékozottak, hiszen a nemzetközi döntőben nem lesz mellettük tolmács, aki segíti őket a kommunikációban. A hozzáértő szakmai zsűri a lányok külseje és rátermettsége alapján 20 versenyzőt juttatott tovább a döntőbe. Ők egy felkészítő táborban készülnek majd a végső megmérettetésre. A verseny döntőjét július 20-án, nagyszabású gálaműsor keretében közvetíti az M1.

A verseny július 3-án tartott sajtótájékoztatóján Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója felidézte, hogy a világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő pedig huszonöt évvel ezelőtt szerepelt rajta először. A műsort néhány év kihagyás után idén újra a köztévé sugározza. Vízvárdy Bence, a műsor kreatív producere elmondta: “A produkcióban a bikinis, a koktél- és estélyi ruhás felvonulás mellett egy exkluzív bemutatóval is készülünk, ahol Náray Tamás divattervező erre az alkalomra tervezett, magyar motívumokat is megjelenítő kollekciójában vonulnak fel a versenyzők. A kilencven perces műsor zenei betétekkel, duettekkel egészül ki.”
A döntőt megelőző időszakról is készül egy werkfilm, ezt július 19-én sugározza a két csatorna. A Magyarország Szépe versenyen a zsűri egy királynőt és két udvarhölgyet választ ki, de a közönség is szavazhat a neki legjobban tetszőre. “Július 19-én indítjuk a közönségszavazást, amelyben mind a 16 döntősre lehet szavazni a határon túlról is, alapdíjas sms elküldésével. A szavazás az élő adás utolsó harmadában zárul le” – tette hozzá a producer.

Reklámok

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s