Hrivnák Tünde kalocsai mintás formaruhát álmodott

ht_collHrivnák Tünde divattervező egyedi tervezésű szállodai formaruháit mutatták be a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban a hotel 2003-as újranyitására emlékező rendezvénysorozat részeként. A Budapesti Világkiállítás alkalmából 1896-ban megnyílt Grand Hotel Royal teljes körű átalakításával 2003-ban létrejött Corinthia Hotel Budapest fővárosunk legrégebbi és egyik legnagyobb ötcsillagos szállodája, amely jelenleg a világ nyolc országában jelen lévő Corinthia Hotel csoport tagja.

A tíz éves évforduló kapcsán most bemutatott új szállodai formaruhák üzenete is a régi korok és az új idők értékeinek összefonódását jelzi. Hitelesen tükrözi a Corinthia Hotel Budapest hagyományt és innovációt ötvöző filozófiáját – tradicionális értékeket megtartva újítóként tervezni a jövőt. A hagyományainkat innovatív módon megjelenítő új formaruhák Hrivnák Tünde divattervező alkotásai, aki arról ismert, hogy elegáns öltözékeit eredeti, kézzel hímzett magyar motívumok díszítik, így őrizve meg a kézműves manufaktúra bonyolult hagyományait, értékeit. A Corinthia Hotel Budapest egyedi tervezésű formaruháin megjelenő minták nemzeti kultúránk egyedi jelképei – általuk a szállodába érkező külföldi vendégek közvetlen kapcsolatba kerülhetnek hagyományainkkal.

„Amikor a szálloda vezetősége megkeresett és megbízott az első egyedi tervezésű kézzel hímzett formaruhák tervezésével, a ruhák díszítése kapcsán az első gondolatom az ó kalocsai motívumvilág volt. Kultúránk legrégebbi mintáit az egyszínű hímzések jellemzik. Mivel személyes találkozáskor az első benyomást az öltözékünk közvetíti rólunk, nagyon fontos üzenetet hordoz. Az általam megálmodott Corinthia formaruha kollekcióra a visszafogott elegancia és stílusosság lett jellemző, amely harmonizál a szálloda elegáns belső enteriőrjével. A ruhák magas minőségű gyapjúszövetből, valamint természetes alapú pamut anyagokból készültek. A klasszikus vonalvezetésű öltözékeket a kézi hímzésű aprólékos paszpól díszítések teszik valóban egyedivé. Amíg a férfi öltözékek eszmeiségénél a ruhák által sugárzott magabiztosságra, addig a női ruhák esetében a nőiességet sugalló megjelenésre helyeztem a hangsúlyt” – mondta Hrivnák Tünde divattervező.

A szállodáról és a tizedik évfordulóról bővebben itt olvashat.

Az örök eleganciáját képviselő GUEST RELATION fekete-fehér női öltözéket díszítő arany selyem kézi hímzés a magabiztosságot sugalló fekete színt kiegészítve, az eredetiség legmagasabb minőségét állandósítja.

A RECEPCIÓ női-férfi ruháinak választott sötétszürke alapszín az intelligencia színe. A ruhákon megjelenő arany selyemszállal díszített kézi hímzés a legmagasabb prémium minőséget tükrözi. A férfiak öltözékének eleganciáját a tört fehér ingen és a paszpól díszítésű nyakkendőn diszkréten megjelenő hímzés hangsúlyozza.  A nőknél a sötétszürke blézerrel kiegészített ezüstszürke ruha emeli ki a nőiességet. Itt az egyedi tervezésű kézi hímzés és paszpól díszítés kizárólag a ruhák nyakrészén jelenik meg.

CONCIERGE női és férfi öltözékeknél megjelenő arany selyem kézi hímzés és paszpól díszítés diszkréten helyezkedik el az erőt és értéket hangsúlyozó frakkon. Az öltözék a tört fehér ing és az intelligenciát kifejező szürke szín kiegészítésével válik teljessé.

Az ÉTTEREM női és férfi öltözékeinél az épület átriumos hangulatába jól illeszkedő, hitet és  inspirációt erősítő pasztell  lila színt választottam. Az öltözékek eleganciáját, a megbízhatóságot sugalló sötétkék szín teszi teljessé. A ruhák minőségi értékét a mellényeken megjelenő kézi hímzés tovább emeli. A formaruhák a legmagasabb minőségű alapanyagokból készült ételkülönlegességek iránti elvárást tükrözik vissza.

A BÁRBAN felfedezhető sötétlila – tört fehér – sötétszürke színek kombinációját ötvöző öltözékekben megjelenő diszkrét asszimetriát az egyedi kézi hímzés teszi még különlegesebbé. A sötét és világos színek kontrasztja az intelligens kikapcsolódás lehetőségét hangsúlyozza.

Az EXECUTIVE CLUB sötétbarna enteriőrjében jól érvényesül a mályva-sötétszürke-tört fehér színek kombinációja, melyet az ezüsthímzés varázsol prémium minőségűvé. Az öltözék üzenete a biztonságos, nyugodt és bölcs gondolatok születésének helyét közvetíti.

A SZOBASZERVÍZ ruházatának bézs-tört fehér-sötétkék színű kombinációja a színvonalas minőségi és megbízható kiszolgálás kommunikációját sugallja.

Reklámok

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s