Bemutatták a Garden gyümölcsleveket

gardenA Flairspring Nagyenyed utcai üzletében mutatták be ma délelőtt az üzletcsoporthoz tartozó Garden Juice gyümölcsleveit. A nem sürítményből készített, valódi préselt gyümölcslevet tartalmazó dobozok kiskereskedelmi értékesítése is hamarosan megkezdődik, néhány bevásárlóközpontban pedig már automatákból kapható az egészséges termék.

A Garden 100%-os, frissen préselt gyümölcslé, amely nem koncentrátumból készül, adalékanyagokat (cukrot, vizet, tartósítószert) nem tartalmaz. Az összes íz alapja a 100%-os frissen préselt almalé, majd ehhez adják hozzá a gyümölcsvelőt, azaz préselt gyümölcshúst.
A kiskőrösi székhelyű üzem kétféle kiszerelésben árulja termékeit egyelőre néhány telepített automatában, néhány héten belül azonban a nagyobb áruházláncok polcain is feltűnnek a különleges formájú kis palackok. Mint a bemutatón megtudtunk a legnagyobb angol, valamint francia tulajdonosi érdekeltségű áruházláncok saját márkás termékként is befogadnák majd a hazai piacon újdonságnak számító gyümölcsleveket. A cég jelenleg tárgyalásokat folytat a palackok újrahasznosíthatóságáról is.

A Garden Juice ügyvezetője felhívta a figyelmet, hogy nem biogazdálkodásból származó termékről van szó, hiszen mind termelőterületükön, mind a beszállítók földjein használnak megengedett mennyiségű növényvédőszert. Ugyanakkor fokozottan ügyelnek arra, hogy ellentétben az általános szúrópróba-gyakorlattal, ők minden egységnyi gyümölcsöt bevizsgáljanak a megfelelő kémiai arányok megtartása érdekében.

A cég a jelenlegi magyarországi gyümölcsléfogyasztás 16-17-szeresét tudná megtermelni igény esetén, így nem kell attól tartani, hogy az esetleges nagy érdeklődést nem tudják kiszolgálni. Céljuk az általános iskolákba is eljuttatni a gyümölcsleveket, hogy azokat automatákból, kártyával vásárolhassák meg a tanulók, fedezve napi vitaminszükségletüket.

A Garden Juice jelenleg több mint százharminc főt foglalkoztat állandó jelleggel, miután elindul az értékesítés, további hatvan-hetven fővel kívánják bővíteni személyi állományukat.

Reklámok

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s