Eszter Est: Váczi és Bartók a színpadon

Váczi Eszter és Bartók Eszter egy különleges közös koncerttel ünnepli névnapját május 24-én az Akváriumban. A két énekesnő egy estén, egy színpadon bűvöli el a közönséget, így az Eszter név egyúttal az est védjegye lesz.

Váczi Eszter az a jazzénekesnő, akinek fátyolos hangját nem lehet összetéveszteni senki máséval. Dalainak hangulata egyből felismerhető: melankolikus és ábrándozó, de legkevésbé sem szomorú. Eszter az idén jazz kategóriában Fonogram-díjra jelölt quartetjével érkezik az Akváriumba. A Váczi Eszter Quartet tavaly jelentette meg második albumát, Eszter kertje címmel. Ezzel a hanganyaggal nem csak a jazzkedvelő közönséget célozták meg, hanem egy ennél jóval szélesebb hallgatóságot is.

Az Eszter Est másik fellépője az Emerton-díjas dalszerző énekesnő, Bartók Eszter. Sikerének legfőbb titka szép hangja és kedves mosolya. Igényes dalszövegei és egyedi stílusú zenéi valahol a pop és az underground határán helyezkednek el. Eszter jelenleg a folyamatos koncertezés mellett negyedik szólólemezén dolgozik.

A Váczi Eszter Quartet és Bartók Eszter közreműködésével egy igazi „eszteres” eseményre van kilátás. Minden Eszternek és nem Eszternek ott a helye!

Belépő: 1600 Ft

Elővételben: 1300 Ft

Az esemény Facebook oldala: http://www.facebook.com/events/415039625187657/

SZÁMÍTUNK A VÉLEMENYÉRE!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s